Træfældning Helsingør – 3 gratis tilbud

træfældning helsingør 3 tilbud

Relevante træfældningsfirmaer tilbyder at køre fra øst til vest i region Hovedstaden f.ex.: Kvistgård, Horserød, Ålsgårde og Mørdrup. Du kan helt selv gennemse alle de indkomne træfældningstilbud og herefter udse det bedste. Iværksæt dit trærydningsprojekt med det samme, Traefaeldning-tilbud.dk hjælper dig i gang med to-tre særdeles attraktive trætilbud.

Magter du ikke at kaste dig ud i stormskadesikring, formning af træer eller opskæring af stammer, så skaf gerne to-tre lokale supertilbud. Hvad er prisen på at få et træfældningsfirma til eksempelvis skovning af stort løv? Svaret er naturligvis ved at finde 3 overvældende specialisttilbud. Ligegyldig hvor i region Hovedstaden du er, kan vi skaffe 3 træfældning tilbud eksempelvis:

  • Kvistgård
  • Horserød
  • Ålsgårde
  • Mørdrup

Vælg blandt 3 træfældning tilbud i Helsingør

Vi vil sætte dig i forbindelse med de af vores samarbejdspartnere, som er mest pålidelige til at konkurrere om præcis din træfældnings-opgave. Traefaeldning-tilbud.dk sender overrumplende tilbud fra godkendte og fikse træfældningsvirksomheder over hele landet – også i Helsingør. Tit kan du ikke magte selv at stå for træfældningen – Vi foreslår derfor, at du i stedet finder 3 forholdsvis gode tilbud.

Nødfældning

I tilfælde af en nødsituation tilbyder vore partnere 24-timers nødtjeneste for stormskader. Storm er en almindelig forekomst i det nordlige VA. Træer kan og falder på strukturer. Når stærk vind kommer sammen med våde mættede grunde, vil træer sandsynligvis vælte. Uprørede træer kan forårsage alvorlig skade.

Det første, en beboer skal gøre, når et træ falder ned i deres hus, er at sørge for, at alle i huset er i sikkerhed. Ring derefter til forsikringsselskabet for at informere dem om, hvad der skete, og få et skadesnummer. Forsikringsselskabet vil normalt anbefale en lokal treservice fra deres foretrukne leverandørliste. Ring derefter til træfirmaet med det samme for at modtage et gratis estimat. Vælg virksomheder, der er specialiserede i nødtjeneste og har erfarent personale til at håndtere det farlige arbejde.

Nødfældning er meget farlig. Især under glatte og våde forhold lige efter eller under en storm. Vi anbefaler ikke at fjerne et stormskadet træ i mørket. Sælgeren vil anbefale, at nødopgaven afsluttes allerede næste morgen af ​​sikkerhedsmæssige årsager. Vores estimatorer vil gennemgå detaljerne i nødopgaven med dig og muligvis anbefale at blive på et hotel om natten eller flere nætter, hvis skaden er alvorlig. Forsikring dækker normalt disse omkostninger.

Træfældning – Brug af kran

Kraner er meget nyttige til at fjerne træer fra huse. Vore partnere ejer 2 kraner og har 2 fuldtids kranførere, der arbejder med vores træbesætninger hver dag. Det er meget vigtigt, at besætningsmedlemmer arbejder sammen regelmæssigt i øjeblikke som at tage store træer fra huse. Kranoperatører og træklatrere skal have fremragende kommunikationsevner med hinanden for at koordinere hvert stykke og klippe, der skal løftes fra huset. Vores besætninger og kranoperatører har mange års erfaring med at udføre nødtjenester. Når træet er fjernet, er normalt et restaureringsfirma det næste, der udfører service. Restaureringsfirmaet kan installere en presenning til at dække hullet i taget.

Fældning ved andre træer

For stammer med en diameter under 20 cm: Denne fældeteknik anvendes, når træet skal falde frit af kronen på de omkringstående træer. DEt er vigtigt, at stammens diameter højst er 20 cm. 

  1. Lav et retningsbestemt forhug. 
  2. Begynd at save fældesnittet fra den side af stammen, som du ønsker at træet skal hælde imod. Skær fra fældekammen og ind, og lad kun en lille del af fældekammen være tilbage på den modsatte side. Husk at den tilbageværende fældekam skal være noget tykkere end normalt.
  3. Pres træet mod den side, hvor fældekammen er bortsavet. Bliv ved med at skubbe træet i fælderetningen, så du er sikker på, at det går forbi træerne omkring det.