Billig gartner – Få 3 tilbud på Amager og Frederiksberg

Få 3 tilbud på en gratis billig gartner

Få 3 gratis tilbud – Tomater

En af de populæreste hjemmedyrkede gartner afgrøder er tomater, og der er et par ting, du skal vide, når du dyrker dem lodret, sådan at dit udbytte bliver størst muligt. Teorien bag beskæringsvarieteterne af snoretomater til en enkelt stængel er, at al energien går lige op i hovedstænglen. Så du får flere tomater per kvadrat, end hvis du lader planten bruge energi på at forgrene sig.

Det betyder, at en billig gartner skal skære grenene bort, og det bedste tidspunkt er, når de er ganske små. Desværre er der mange gartner firmaer, som ikke gør det. Sideskuddene ser små og søde ud, og når de vokser sig større, begynder de at se ud som en produktiv plante, og så bliver det svært at skære dem tilbage.

Gartner Amager / Frederiksberg - Bestil 3 gratis tilbud

Skær toppen af tomatplanten

Kom ind i vanen med hver uge at inspicere og beskære tomatplanterne til en enkelt hovedstængel, og husk at flette toppen ind og ud gennem nettet. Hvad gør man, når tomatplanten når toppen af den lodrette ramme, og der stadig er en del af vækstsæsonen tilbage? Du har to valgmuligheder, alt efter hvor mange tomater du allerede har plukket, og hvor mange grønne der er på vej. Du kan skære toppen af, standse dens vækst og lade en god del af energien gå til resten af tomaterne. Eller du kan lade toppen vokse og lade den hænge ud over kanten.

Den vil fortsætte væksten, til sæsonen er slut, hvilket for en tomat vil sige til den første frost. Vil du beskytte planten mod frosten (og hvem vil ikke det), er den lodrette støtte tilbud konstrueret, så du forsigtigt kan lægge en presenning eller et stykke fiberdug over. Tag det af næste morgen og fold det sammen, så er du parat til næste frostvarsel. På den måde kan dine tomatplanter vokse og producere tomater i nogle uger endnu.

Gartner: Beskæring af rankede afgrøder

De rankende planter kan beholde deres sideskud, indtil hele planten bruger for meget plads. Sædvanligvis kan du lade planten brede sig til 30-60 crn`s bredde på opbíndingsnettet. Sætter du en plante per kvadrat, kan den fylde et 30 crn bredt kvadrat ved at gro op ad nettet. Hvis den pågældende plante fylder meget (for eksempel agurker, hvor der vokser to per kvadrat). Så kan sideskuddene skæres tilbage, så de højst fylder fra 15 til 23 cm målt fra plantens stængel.

Med squash er det lidt anderledes, da bladene er så store, at det er svært at bedømme, hvor stænglen er, og hvor meget plads hele planten optager. Derfor giver vi squash meget plads (to kvadrater per plante) i den lodrette have. Skønt de fleste squashplanter har en enkelt hovedstængel, er der nogle, som forgrener sig. Disse er længere om at sætte frugt, så hvis de beskæres, vil al energien gå til hovedstænglen og dens blomster og frugter.

Når hovedstænglen når til toppen af rammen, lader du den hænge ned, indtil den nærmer sig jorden, så skubber du den gennem nettet, vender den opad og begynder forfra. Alle rankende planter er meget livskraftige og robuste, så der er ikke meget at gøre for at begrænse deres vækst. Men når en anlægsgartner på Amager bøjer en stængel for at føre den gennem nettet eller over toppen, bør du holde den med begge hænder og være omhyggelig, så den ikke knækker.

Nye muligheder med 3 gratis gartner tilbud

Det er et meget varieret job at være gartner. Her er 5 eksempler på arbejdsopgaver fra en almindelig arbejdsdag for en billig gartner på Frederiksberg:

  • Fremavl af planter fra frø
  • Klipning af hække
  • Rådgivning om nye haveopgaver
  • Overvågning af planter mod skadedyr
  • Vedligeholde blomsterbede og skel

Gartner Amager / Frederiksberg - Bestil 3 gratis tilbud

1 kommentar

  1. Pingback: Få 3 flytte tilbud et et godt flyttefirma i Fredericia - Få 3 gratis tilbud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *