3 tilbud på en ejendomsmægler til dit boligsalg

3 tilbud på en ejendomsmægler til dit boligsalg

Sæsonen for boligsalg og forældrekøb er for længst skudt i gang og køberne er ude for at se efter de gode tilbud. Går du og overvejer om boligen skal sælges, eller er så småt ved at gøre klar til at sætte boligen til salg, så læs med her for, at finde ud af hvad du skal gøre for at få hjælp til salget, og tiltrække netop de købere, der sidder med kikkerten i hænderne.

Som boligsælger er det vigtigt at boligen fanger køberens interesse ved første blik, Udvalget af boliger til salg har rundet 65.000 ifølge boligsiden.dk. Så det er vigtigt at din bolig skiller sig ud, hvis du skal få interesserede købere på banen. Hvordan kan du øge chancerne for et salg? Det er noget vi tager hånd om i denne artikel. 

Ejendomsmægler – Hvem vælger jeg?

Start med at finde en motiveret, dygtig og erfaren lokal ejendomsmægler der kan hjælpe dig med at få lagt boligen ud på de relevante hjemmesider, og som kan stå for fremvisninger og prisforhandlinger i samarbejde med dig.  Maeglerinfo.dk tilbyder at sende dig 3 bud på en ejendomsmægler fra din by. Her tænker du, “Hvad skal jeg dog med hele tre ejendomsmæglere?”.

En ejendomsmægler har naturligvis dine bedste interesser på sinde, men mægleren har også sin egen agenda, nemlig at få solgt boligen så hurtgit som muligt, og med så lile lindsats som muligt, da han eller hendes salær ofte er det samme uanset hvor længe boligen er til salg. Derudover er ejendomsmæglerne, som alle andre, forskellige fra person til person, og her er det vigtigt at du som sælger finder den mægler du har bedst kemi med.

Ved at hente ejendomsvurderinger fra 3 forskellige mæglere, får du også mulighed for at lære hver især bedre at kende, og hvorfor du netop skal vælge dem. Første indtryk vil være meget vigtig – samme indtryk vil potentielle boligkøbere også opleve.

Inden for ejendomshandel og boligsalg er der stor konkurrence og mæglerne kæmper for at få lov til at sælge din bolig. Derfor tilbyder størstedelen af mæglere, at udføre en boligvurdering – helt gratis. Det gavner både dig som sælger og mægleren.

Mægleren får en fod ind i døren og større sandsynlighed for at blive valgt til at sælge din bolig – du får en ejendomsvurdering og kan komme videre i salgsprocessen.

Øg chancerne for boligsalg

For at gøre boligen mere attraktiv for potentielle købere kan du eksempelvis arbejde ud fra tilstandsrapporten. I tilstandsrapporten finder man alle de umiddelbart konstatérbare fejl og mangler der er ved huset. Dette kan anses som en liste over forbedringer.

Udvælg de vigtigste punkter (især K3’ere) herfra der kan forbedres, renoveres eller istandsættes inden for kort tid. Dette kunne muligvis medføre til en højere pris ved boligsalg. Tal med din ejendomsmægler om, hvorvidt dine planlagte ændringer kan have en indflydelse på prisen.

1 kommentar

  1. Pingback: Advokat Viborg - Bestil 3 gratis tilbud - Få 3 gratis tilbud

Der er lukket for kommentarer.